The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Even voorstellen

Hallo taartvrienden en vriendinnen,
 
Vandaag schrijf ik mijn eerst blog. De vraag is altijd; wat heb ik aan interessants te melden. Buiten het feit om natuurlijk dat ik dol ben op taarten maken. Wel nu, misschien iets over mijn achtergrond dan. Deze is vrij ongewoon en zelfs misschien een beetje raar! Oordeelt u zelf maar.
Op 31 mei van dit jaar heb ik een gastric bypass gekregen op eigen verzoek. Na 35 jaar (ik ben nu 44) van alles geprobeerd te hebben op het gebied van diëten, heb ik eindelijk de stap gezet naar chirurgische hulp. Dit naar aanleiding van een tv-gesprek van Hanneke Groenteman. In mijn ogen toch een intelligente vrouw en ook wel een beetje vrouw van de wereld. Ik dacht toen; wat zij kan kan ik ook! Op 31 mei was het zover, ik kreeg een kleine maag (gemaakt van mijn slokdarm) met daarop aangesloten 1,5 m van mijn dunne darm. Een zware operatie, maar naar 4 dagen weer thuis. Alles goed gegaan en geen complicaties!
Inmiddels nu dus een half jaar en -31 kg verder. Een gelukkig mens met veel meer energie dan ooit tevoren. Vandaar ook deze nieuwe (taarten)uitdaging die toch ook veel tijd en energie kost. Een ongewone achtergrond om hiermee te beginnen, zeker omdat ik zelf weinig of geen zoetigheid meer kan verdragen. Maar goed ook, want alles is zo lekker dat ik zelf mijn grootste klant zou zijn geworden. Erg veilig allemaal dus voor mijzelf.
 
Ik moet echter toegeven dat ik geen taarten maak om de eet-gedachte erachter, maar echt ga voor het creatieve. Zoals ik op mijn website ook zeg; alles kan, alles is mogelijk en de ideeën zijn eindeloos. Zeker nu met de feestdagen voor de deur.
Deze week ga ik bijvoorbeeld Kerstbal taartjes (voor 2 personen) maken. Lijkt me een leuk geschenk als ik ze met wat gekleurd papier in een mooie geschenkdoos verpak. Misschien iets voor u onder de Kerstboom. Weer eens iets anders dan een stropdas of een flesje parfum!
Zodra ik voorbeelden af heb kunt u ze bekijken op mijn website.
 
Tot schrijvens, alle recaties zijn van harte welkom,
 
Monique

4 Reacties op Even voorstellen:

Comments RSS
Jan Meulesteen on donderdag 18 november 2010 16:38
Beste Monique, Ik ben erg onder de indruk van hoe jij met je gastric bypass omgaat en heb daar heel veel respect en waardering voor en hoe jij met je creativiteit gedeelte zo heb aangepast en vorm heb gegeven hoe het nu is..wauw! Gefeliciteerd met je prachtige site, het is erg indrukwekkend en waardeer dan ook zeer hoe mensen met hun creativiteit omgaan en van niets iets moois maken. Je site zegt al genoeg. Ik zal zo spoedig mogelijk langskomen dan kunnen wij lekker samen genieten van je Kerstbal taartje haha. Groet, Jan
Reageren op een reactie


Henk Hermsen on maandag 22 november 2010 12:04
Hallo Monique, Leuke site. Veel succes met je nieuwe activiteiten. Hopenlijk wordt 2011 voor jou een mooi taartjaar.
Reageren op een reactie


Jacqueline Vos on maandag 29 november 2010 22:23
Hallo Monique,je site bekeken ziet er erg gezellig uit. Maar ook je workshop Zwarte pietentaart maken op zaterdag 20 nov. j.l. was heel goed verzorgt alles wat we nodig hadden was aanwezig. Ik heb dan ook een hele leuke gezellige middag gehad en ik denk ook de andere cursisten. En mijn zwarte pietjes taart Joep zal a.s. zondag met heel veel smaak worden opgesnoept. En Monique vergeet ook zelf je schoentje niet te zetten, want denk erom zwarte Piet ziet en hoort alles. groetjes van een rustend zwarte pietje.Jacqueline Vos
Reageren op een reactie


Marcelle Wetzer on dinsdag 15 februari 2011 15:18
Hoi Monique, Op aanraden van een vriendin heb ik bij je een taart besteld voor de 16e verjaardag van mijn dochter. Dat moest dus iets bijzonders worden. Omdat ze op Valentijn jarig is werd het een taart met roosjes. En wat voor een! Julia was de jarige maar de taart was toch wel het middelpunt van de belangstelling. Ik heb zoveel complimenten gekregen. Hij zag er dan ook werkelijk schitterend uit, zonde om op te eten, nou ja bijna, na de nodige foto's gemaakt te hebben moest de taart er toch aan geloven. Hij was heerlijk! Je hebt er weer een hoop fans bijgekregen! Bedankt & groetjes Marcelle
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment