The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Workshop Sinterklaastaarten

Gisteren heb ik de 1e (van 3) workshops gegeven in het Tuintejater van Intratuin Rosmalen. Een fijne ruimte en goed bereikbaar voor iedereen. Toevallig hadden alle deelnemers hetzelfde ontwerpje gekozen, en wel het zwarte pietengezicht met pepernoten en chocolade letters. Het was een gezellige middag en de reacties van de cursisten waren heel positief. De resultaten logen er ook niet om; elke taart was mooi gelukt en iedereen ging tevreden naar huis.
Ik vond het geweldig leuk om te doen en ik hoop dat er nog vele workshops volgen.
 
Hieronder wat foto's van de workshop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Als u ook interesse heeft voor een workshop; op woensdagmiddag 1 december van 14.00 tot 17.00 uur geef ik bij Intratuin een workshops Sinterklaastaartjes maken voor kinderen vanaf 6 jaar. Ik ga 6 leuke cupcakes met ze versieren welke ze natuurlijk ook mee naar huis krijgen in een leuk doosje zodat ze ingevroren kunnen worden voor pakjesavond.
 
Op zaterdag 11 december maak ik in de workshop een sneeuwbal kersttaart. Een hele leuke en aparte taart die op elke kerstbuffet een goede indruk zal maken. Voor de vulling gebruik ik twee smaken; champagnecreme en aardbeicreme. Kiest u zelf maar wat u het lekkerst vind!
Deze workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur.
 
Smakelijke groeten van Monique
 
 
 

2 Reacties op Workshop Sinterklaastaarten:

Comments RSS
Carla on zaterdag 18 december 2010 16:59
Hallo Monique, De workshop was heel leuk. De taart was eigenlijk te mooi om op te eten. Toch maar gedaan. Heerlijk!
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 8:18
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment