The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een heerlijke Kerst!

Vindt u het ook elk jaar moeilijker worden het juiste cadeau voor de juiste persoon te vinden? Ik niet! Dit jaar maak ik voor iedereen zelfgemaakt cadeautjes (lees; zelfgebakken cadeautjes). Zojuist heb ik een proefmodel van mijn kerstbaltaart gemaakt, heerlijk met Bailys vulling maar ook met advocaat lijkt hij me heerlijk. Wie vindt dit nou niet leuk om te krijgen? Iedereen die ik ken houdt wel van snoepen en dan ook nog in zo'n leuke vorm: succes gegarandeerd.
Lekker ook als dessert.
 
Wilt u ook iemand (of uzelf) verrassen met dit 2-3 persoons taartje? Geef uw bestelling dan tijdig door. De Kerstbal wordt verpakt in een luxe cadeaudoos.
 

0 Reacties op Een heerlijke Kerst!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment