The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mooi taartenbuffet

Vorige maand kreeg ik de vraag van een echtpaar om een taartenbuffet te verzorgen voor hun 25-jarig huwelijksfeest. Ook hun zoontje zou dan zijn verjaardag vieren. Het moest dus iets worden wat zowel volwassenen als kindere aan zou spreken. De keus was natuurlijk snel gemaakt daar het feest op 28 november gevierd zou worden en de kinderen al volop in Sinterklaasstemming zouden zijn. Een Zwarte Pietentaart dus met bijpassende cupcakes en mini's met een chocoladetoefje voor de allerkleinsten. Voor de volwassenen viel de keuze op verschillende taarten met advocaatbavarois, aardbeienbavarois, chipolate bavarois, witte chocolade creme en chocolademousse. Lekker gevarieerd en voor ieder wat wils.
Alle drie waren ze erg blij toen ze de taarten zagen en trots werd het buffet aangekleed. Ik mocht helpen natuurlijk, en mocht ook wat foto's maken van het buffet. Deze wil ik graag met jullie delen. Taarten brengen altijd het beste in de mens naar boven, dat is wat het maken ervan zo leuk maakt!
 

1 Reactie op Mooi taartenbuffet:

Comments RSS
kopie horloges verkoop on zondag 15 juli 2018 10:02
This is a fantatic web site.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment