The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kerstmarkt in St. Michielsgestel

 
Zondag 12 december staat The 
 
Fairy Cake op de kerstmarkt in St. Michielsgestel. Dit is de eerste keer dat dit wordt georganiseerd in dit sfeervolle dorp. Toen ik mij in september hiervoor inschreef was de organisatie blijk verrast. Zoiets hebben we nog niet en wat origineel! Een leuke opsteker, dus met groot enthousiasme begin ik vandaag aan de grote bakrace. Ik wil met een leuk assortiment van cupcakes (groot en klein), bonbons, toetjes en koekjes in kerstsfeer mijn kraampje vullen. Natuurlijk is er ook weer volop gelegenheid al dit lekkers te proeven!
Nieuw voor mij zijn de toetjes; heerlijke triffles van cakekruimels besprenkeld met wiskey, een laagje fruit en daar bovenop een heerlijke mousse. In ieder geval chocolademousse, over de andere smaken moet ik nog nadenken. Ze worden zo verpakt dat ze geschikt zijn voor 2 personen. Er zullen ook een aantal mooie showtaarten zijn. Deze maak ik op bestelling in uw favourite smaak.
 
De markt is van ''s-morgen 10.00 tot 17.00 uur; ik hoop u aan mijn kraampje te mogen ontmoeten.
 
Smakelijke groeten,
Monique

0 Reacties op Kerstmarkt in St. Michielsgestel:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment