The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kinderworkshop

Gisteren heb ik, op verzoek van een kinder dagverblijf, een workshop gegeven voor 13 kinderen. De leeftijd varieerde van 6 tot 12 jaar. De jongens waren in de meerderheid, maar zeker niet minder enthousiast. Ze zijn alle 13 ruim 2,5 uur gezellig bezig geweest. En dit zonder ongeduldig te worden of ondeugend! Ik vond het een hele prestatie en heb dit dan ook met veel plezier gedaan. De resultaten mochten er ook wezen. Iedere kindje maakte een taartje van 15 cm, gevult met chocolademousse en bekleed met witte fondant. Tenslotte, het is toch nog kerstvakantie, mochten ze het taartje versieren met witte roosjes, een strik en vrolijke rode en groene noppen. Allemaal hadden ze dus hetzelfde uitgangspunt, maar er kwamen 13 heel verschillende taartjes uit. Hieronder een paar voorbeelden.
 
Kinderen; bedankt voor de leuke ochtend!
 
Monique
 

1 Reactie op Kinderworkshop:

Comments RSS
helmi on dinsdag 8 maart 2011 10:47
Hoi ik vind het kei leuk hoe dat jij zo bezig bent met taarten.je hebt het heel mooi opgezet en ik wens jouw veel succes en veel plezier. Groetjes Helmi
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment