The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mijn nieuwe workshop ruimte

Het is zover! Mijn eigen workshop ruimte is af. Hier kan ik gezellige workshops geven voor groepjes van max. 6 volwassenen of kinderfeestjes (max. 10). Een leuk idee voor een vriendinnenavond of vrijgezellenavond.
Op de kinderfeestjes verheug ik me in het bijzonder. Lekker bezig met het versieren van cupcakes, koekjes of taartjes. De jarige mag natuurlijk zijn/haar eigen thema kiezen. Voor iedere jarige is er een leuk cadeautje. Deze feestjes zijn inclusief limonade en snoepgoed maar kan ook uitgebreid worden met een echte Engelse High Tea, speciaal gericht op kinderen. Dat wordt smullen!
Uiteraard verzorg ik deze ook voor volwassenen als afsluiting van een leuke middag.
Daarnaast werk ik met een workshop agenda: ik plan verschillende workshops in rondom een bepaald thema waarop iedereen zich kan inschrijven via het contactformulier op de website.
 
Iedereen is van harte welkom!
 
 
 
 
 
 
 

0 Reacties op Mijn nieuwe workshop ruimte:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment