The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Ilse 10 jaar!!!

Dat wilde ze vieren met een gezellige taart workshop samen met haar vriendinnen. Heerlijke taartjes werden er gemaakt, gevult met banketbakkersroom en aardbeien. De jarige en haar zus wilden graag een taartje maken in Pip stijl; mama had wat voorbeelden meegenomen. Er kwamen hele creatieve ontwerpen uit met vrolijke, bonte kleuren.
In de pauze werd er paarse popcorn gemaakt, de lievingskleur van Ilse. Dat smaakte naar de harde arbeid!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Reactie op Ilse 10 jaar!!!:

Comments RSS
Fam.Jonkers on zondag 28 augustus 2011 14:03
Zoete kindertjes door een creatieve taart, Er was eens een jarige onze Dochter Ilse die 10 werd. Ze mocht een kinderfeestje geven bij de fairycake. We kwamen met 6 vriendinnen en met mijn zus. Het was een gezellig feestje. Na afloop ging ons eigen gemaakt bol taartje in een mooie verpakking mee naar huis. Met trots lieten we die thuis aan iedereen zien, wat voor een goede bakker/patissier er in ons schuilt. Monique erg bedankt voor de leuke en leerzame middag. groetjes fam. Jonkers
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment