The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

5 Oktober; Ammerzooise meiden

Sorry, sorry, sorry! Ik had jullie beloofd heel snel de foto's in mijn blog te zetten. H
 
elaas, door werkzaamheden aan de website kon ik er niet mee werken. Hopelijk kan ik het nog een beetje goed maken met deze foto's van jullie prachtige taartjes. Ik vond het een gezellige middag en hopelijk hebben ze net zo lekker gesmaakt als dat ze er uit zagen!
 
Groetjes,
Monique

0 Reacties op 5 Oktober; Ammerzooise meiden:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment