The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Verjaardagsfeestje Steffi

Steffi is een soort vriendinnetje van me. Regelmatig komt ze kijken als ik taarten aan het maken ben. Proeven doet ze ook graag. Vorig jaar maakte ik een mooie prinsessentaart voor haar verjaardag, dit jaar kwam ze zelf een taartje maken. Samen met 7 vriendinnetjes en 1 vriendje. Het was dolle pret en de stemming zat er goed in. Heel verschillende taartjes werden er gemaakt zoals een smurfendorp, een halloween taartje en een bruidstaartje met bloemen. Ook werden er clowntjes en kippen gemaakt. Een bonte verzameling zoals hieronder te zien is.
Ik heb nog niet gehoord hoe ze smaakten maar dat komt waarschijnlijk nog wel.
 
Groetjes,
Monique
 

0 Reacties op Verjaardagsfeestje Steffi:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment