The Fairy Cake - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Goede voornemens in Februari !!!

Ja, een beetje laat misschien maar op 1 januari wist ik even niets te verzinnen. We werden
's-ochtends namelijk al getrakteerd op een onverwacht vervelend vuurwerkspektakel. De
overkapping van onze buren, gelukkig achterin de tuin, stond in lichterlaaie. Paniek alom, twee brandweerauto's erbij en iedereen uit huis. Daar stonden we in ons nachtgoed. We hebben allemaal geluk gehad en er vielen geen gewonden of schade aan de woonhuizen. Maar de schrik zat er goed in!
 
Natuurlijk kan ik dit niet gebruiken als excuus dat ik al maaaaaaanden geen blogpost meer heb geschreven. Ik werd hier door verschillende mensen op gewezen en het verbaasde me te horen dat hier echt interesse in is. Dom eigenlijk, want van ieder ander lees ik het wel. Vaak is het wel zo dat ik het zo druk heb met bakken en workshops dat ik denk "dit gaat voor, die blog komt nog wel". Nou, niet dus. Uit het oog is uit het hart.
Maar vanaf nu niet meer! Ik ga mijn goede voornemen serieus aanpakken en heb zelfs ambitieuze plannen om lekkere recepten die ikzelf heb uitgeprobeerd en geproefd, als extraatje in de blog te gaan publiceren. Ik experimenteel nogal veel met vanalles en het is eigenlijk jammer dat deze recepten dan alleen in mijn eigen bakboekje verdwijnen. Dus opgelet bakliefhebbers, dit kunnen recepten zijn uit verschillende landen zowel zoet als hartig. Graag hoor ik jullie eigen ervaringen en misschien kunnen we zelf tips en recepten op de blog uitwisselen. Een reactie vindt ik altijd leuk, zo weet ik tenminste of hier interesse voor is.
 
Voor nu, een smakelijke groet en tot snel.
 
Monique

0 Reacties op Goede voornemens in Februari !!!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment