Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Gezellige wintermarkten

De tijd van de gezellige winter- en Kerstmarkten komt er weer aan. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen. Als eerste staat op stapel de bruidsbeurs in "De Herberg van Boxtel" in Haaren op zondag 27 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Een echte aanrader voor alle Brabantse bruidsparen. Deze wordt voor de tweede keer gehouden en dit jaar doe ik mee met iets geheel nieuws TROUWBEDANKJES.
Een logische aanvulling op mijn bruidstaarten denk ik. Het gaat hier dan niet om de standaard bedankjes zoals we die allemaal wel kennen en thuis in de kast verdwijnen, maar originele en persoonlijke bedankjes. Alle bedankjes maak ik zelf en zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op dit gebied. Natuurlijk speelt taart/cake/koek en snoep de hoofdrol!
Ik ben nog druk bezig met een vernieuwing van mijn website maar hier geef ik vast een sneak preview.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De volgende beurs is op zondag 17 november "DE GROOTE FAIR", op de Groote Wielen. Een gezellige (overdekte) markt waar allerlei kleine ondernemers uit Rosmalen en omgeving zich presenteren en de leukste artikelen verkopen voor de komende feestdagen. Ook ik spring hier natuurlijk op in en zal o.a.allerlei originele (snoep)cadeautjes op mijn kraam hebben voor een aantrekkelijke prijs.
 
Dit wordt een drukke week want woensdag de 20e november is het LADDYS NIGHT in De kentering in Rosmalen. Alle Ladys zijn van harte welkom en de toegang is gratis! Kom bij mij heerlijke versgebakken cakes, cupcakes en koekjes proeven en vergeet ook niet iets lekkers mee te nemen voor het thuisfront. Nieuw voor The Fairy Cake zijn de "Take away" cupcakes. Lekker even ter plekke wat snoepen, en natuurlijk tegen een aantrekkelijke introductieprijs.
 
Lekker vooruitzichten dus!
 
 

0 Reacties op Gezellige wintermarkten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment