Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Trouwbeurs in Haaren

Zondag a.s. is het zo ver, de trouwbeurs in Herberg van Boxtel te Haaren. Ik heb er echt zin in en ben tot laat in de avond (zeg maar gerust nacht) bezig met de voorbereidingen. Het ziet er allemaal ontzettend leuk uit al zeg ik het zelf en zou bijna weer zin krijgen om mijn eigen bruiloft opnieuw te gaan vieren!
Naast allerlei originele trouwbedankjes presenteer zal ik ook met iets geweldig moois komen wat overgewaaid is vanuit de US en Engeland; de vilten trouwboeketten. Ja, je leest het goed. Dit zijn bruidsboeketten gemaakt van vilten bloemen of andere stofjes gecombineerd met kraaltjes, parels, tule, knoopjes etc. Ik ben benieuwd of Nederland hier al klaar voor is! Ik in ieder geval wel.
Tot zondag, voor de a.s. bruidsparen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.s. de beurs is van 12.00 tot 17.30 uur en is gratis. Je krijgt als bezoeker ook een leuke en goed gevulde goodie bag.
 

2 Reacties op Trouwbeurs in Haaren:

Comments RSS
dgdfg on vrijdag 8 maart 2019 03:45
dfg
Reageren op een reactie


Mobile legend on donderdag 11 april 2019 14:00
Some genuinely choice content on this site, saved to favorites .
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment