Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorieën

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Groote Fair 17 november

De bruidsbeurs in Haaren op 27 oktober was een groot succes! Mijn trouwbedankjes werden goed ontvangen door de aankomende bruidsparen en de meeste waren erg enthousiast. Het was ook een leuk publiek en de sfeer was gemoedelijk. Men was oprecht geïnteresseerd en dit resulteerde in fijne gesprekken. De lavendelkoekjes die elke kijker kreeg deden het ook goed. Sommige mensen waren eerst wat sceptisch maar waren daarna verbaasd over de lekkere smaak.
De eerste bruidsparen hebben inmiddels al een afspraak staan voor het bespreken van hun bruidstaart en trouwbedankjes. Vorig jaar is het aantal gesloten huwelijken gedaald met 55%! Meer dan de helft dus, en er wordt verwacht dat 2013 een soort "inhaalrace" zal laten zien.
Dat kan wel kloppen gezien de reacties die ik al gehad heb.
 
Na deze drukte ben ik nu weer volop bezig voor het volgende evenement De Groote Fair in Windkracht 5 op de Groote Wielen op zondag 17 november. Dit wordt een gezellige wintermarkt waar allerlei kleine bedrijfjes uit Rosmalen en omgeving zich presenteren en de bezoekers de gelegenheid krijgen alvast inkopen te doen voor de drukke feestdagen. Omdat hier alleen kleine individuele ondernemers staan is er een keur aan originele cadeautjes.
Ik zal hier natuurlijk staan met heerlijke cakes, take-a-way cupcakes, snoepgoed voor de kinderen (op een leuke manier verpakt voor bijv. schoencadeautjes) koekjes etc. Maar er zullen ook originele "crackers" zijn gevuld met heerlijke bonbons voor na het Kerstdiner, prachtige crepe papieren rozen met een hart van Ferrero Rocher bonbons, maar ook leuke decoraties voor in huis zoals vilten taarten, vrolijke pannenlappen, feestelijke deurkransen, tablethoesjes etc.
Natuurlijk valt er ook weer van alles te proeven, dus hopelijk tot ziens bij mijn kraam!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 Reacties op Groote Fair 17 november:

Comments RSS
click here on maandag 25 november 2013 13:07
Ik weet dat ik niet al te slim om een ​​regel zoals deze te maken. Maar toch, ik hoop niet verliezen gemakkelijk want ik was echt te popelen om te leren.
Reageren op een reactie


epic battle simulator pc on donderdag 11 april 2019 14:04
I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your website and check again here regularly.
Reageren op een reactie


Useless Web on donderdag 12 maart 2020 07:02
Useless Web https://uselesslyweb.com/ Useless Web
Reageren op een reactie


23isback on donderdag 19 maart 2020 09:31
23isback https://23is-back.com/ 23isback
Reageren op een reactie


small tattoos on vrijdag 27 maart 2020 07:50
small tattoos https://inksmalltattoos.com/ small tattoos
Reageren op een reactie


ijnjkn on zondag 18 oktober 2020 11:09
These cards are taking over New York tko carts whats your take??
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment