Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Lekkere honing zonder bijen
Markt bij BSO Sparrenbos
Zomerkoninkjes in Juni
Super lief!
Ladies Night Rosmalen

Categorie├źn

Mijn blog
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Markt bij BSO Sparrenbos

Zo net na de vakantieperiode is het weer leuk om eens extra aandacht te besteden aan de promotie van je taarten en workshops. Als dit dan ook nog eens gecombineerd kan worden met een goed doel is dit natuurlijk helemaal top!

Zo gezegt, zo gedaan; ik sta dus met een kraampje op de markt bij BSO Sparrenbos. Zij zamelen geld in voor nieuwe speeltoestellen en speelmateriaal voor de kinderen. Mijn zoon Marijn (12) heeft hier 8 leuke jaren doorgebracht dus natuurlijk wil ik hier graag aan meewerken.
Ik ga lekkere en natuurlijk leuke cupccakes verkopen om hen zo te helpen hun doel te bereiken.

Zij van hun kant zijn zo aardig dat zij toestaan dat ik mijn kinderfeestjes mag promoten. Dit zijn altijd gezellige bijeenkomsten. De jarige met zijn/haar vriendinnen komen bij mij een boltaartje versieren, krijgen limonade en iets lekkers en uiteindelijk het taartje mee naar huis. Trots en blij, dat is de algemene reactie van de kinderen. En terrecht, kijk maar eens naar verschillende van de mooie creaties!
Voor iedereen die informatie in komt winnen is er een lekkere tractatie. Dus kom ook gezellig, tussen 10.00 en 12.00 uur op de onderbouwlocatie (De Vlek).

Tot dan,
Monique
0 Reacties op Markt bij BSO Sparrenbos:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment